. Bankkártyás fizetés webáruházaknak, díjmentes tesztelés | TRANSGATE

Megrendelés, számlázás

Szoftver megrendelése

Társaságunk minden szoftver termékét kizárólag előzetes, díjmentes tesztelést követően értékesíti. Fontosnak tartjuk, hogy szoftvereinket minden érdeklődő előzetesen díjmentesen, megrendelési kötelezettség nélkül tudja tesztelni.

Megrendelési szándékát kérjük, a CRM rendszer által kiküldött emailben lévő linkkre klikkelve, vagy közvetlenül emailben jelezze munkatársainknak.

A Transgate Network Kft. által fejlesztett online fizetési szoftverek felhasználására licenszek vásárlásával szerezhet jogot. A licenszek megvásárlásával a szoftver kiadója (TRANSGATE) feljogosítja a vevőt (végfelhasználó) a termék használatára, a vevő pedig ezzel (illetve számlával, szerződéssel) igazolja annak származását. Tehát a vevő (végfelhasználó) a licensszel nem a szoftver (másolásra és továbbadásra feljogosító) tulajdonjogát, hanem csak a használati jogát kapja meg a számlán megjelölt domain névre vonatkozólag.

Számlázás

Társaságunk a Szerződési Feltételeiben meghatározottak szerint, a fizetési szoftver megrendelésére vonatkozólag elektronikus formában kibocsátott, átutalásos számlát bocsát ki. A számla kiállításának feltétele, hogy a számlázási adatok mellett, meg kell adni a megrendelő adószámát, és egy email címet ahol fogadni tudja a kiállított számlát. A számlát a Billingo.hu számlázási rendszere állítja ki, és küldi meg az előzetesen megadott email címre.

Társaságunk 2020. január 1-től Alanyi adómentes (AAM) számlát állít ki a megrendelésekre vonatkozólag, tehát a számal nem tartalmaz visszaigényelhető ÁFA összeget.

Társaságunk által fejlesztett online fizetési szoftvereket, kizárólag Magyarországon, vagy az EU más tagállamában bejegyzett vállalkozás részére értékesítjük. A számlázási adatok megadása kapcsán minden esetben kötelező az érvényes adószám és/vagy közösségi adószám megadása.

Kérje tanácsadónk segítségét

Tháler János
Tháler János
M: +36(20) 572-3644
Ügyfélszolgálat
ugyfelszolgalat@transgate.hu

Viszonteladó partnereink (fejlesztők, ügynökségek,tanácsadók) kedvezményes áron vásárolhatják meg szoftvereinket, és jogosultak azok végfelhasználók részére történő értékesítésére.

Bankkártyás fizetés