.

Termékek és szolgátatások megrendelése

Társaságunk minden szoftver termékét kizárólag előzetes, díjmentes tesztelést követően értékesíti.

Fontosnak tartjuk, hogy szoftvereinket minden érdeklődő előzetesen díjmentesen, megrendelési kötelezettség nélkül tudja tesztelni.

 
1

Igénylés
2

Telepítés
3

Tesztelés
4

Megrendelés
5

Számlázás
6

Élesítés
 

További kérdések a megrendeléssel kapcsolatban

A fizetési szoftvereket, kizárólag Magyarországon, vagy az EU más tagállamában bejegyzett vállalkozás részére értékesítjük.

Megrendelési szándékát kérjük, a rendszerünk által kiküldött emailben lévő linkkre klikkelve, vagy közvetlenül emailben jelezze munkatársainknak.

A megrendelést követően rendszerünk email visszigazolást küld, majd bekérjük a számlázáshoz szükséges adatokat. A számlázási adatok megadása kapcsán minden esetben kötelező az érvényes adószám és/vagy közösségi adószám megadása.

A megvásárolt szoftvert, egy weboldalon, az előzetesen megadott domain néven lehet felhasználni. További weboldalon történő felhasználás esetén jelentős kedvezményt bitosítunk.

Igen, a fizetési szoftverek egyszeri vételára a vásárlás napjától számított 3 hónapon keresztül tartalmazzák a program díjmentes frissítését, a bevezetéshez és a használathoz kapcsolódó technikai ügyfélszolgálatot. A terméktámogatásnak nem része a szoftver telepítése, beállítása, testreszabása, vagy a rendszer használatának oktatása.

A fizetési szoftver megrendelésére vonatkozólag Elektronikus számlát állítunk ki. A számla kiállításának feltétele, hogy a számlázási adatok mellett, meg kell adni a megrendelő adószámát, és egy email címet ahol fogadni tudja a kiállított számlát.

A számlát a Billingo.hu számlázási rendszere állítja ki, és küldi meg az előzetesen megadott email címre.

Nincs. Társaságunk 2020. január 1-től Alanyi adómentes (AAM) számlát állít ki a megrendelésekre vonatkozólag, tehát a számal nem tartalmaz visszaigényelhető ÁFA összeget.

Igen. Társaságunk jelentős kedvezményekkel támogatja azon ügyfeleket, akik egyszerre több weboldalon szeretnék bevezetni a bankkártyás fizetés lehetőségét. A kedvezmények számításánál nincs jelentősége a fizetési szolgáltatónak (bank), kizárólag a választott szoftvereknek, és a mennyiségnek.

Igen, a fizetési szoftver telepítését munkatársaink is el tudják végezni. A szolgáltatást külön lehet megrendelni, vagy a választott szolgáltatási csomag részét képezi.

 

Egyéb kérdésed van? Ha további kérdéseid vannak, lépj kapcsolatba velünk

Bankkártyás fizetés