Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /www/bankkartyas-fizetes.hu/index.php:1) in /www/bankkartyas-fizetes.hu/includes/header.php on line 8

Warning: Undefined array key "SCRIPT_URI" in /www/bankkartyas-fizetes.hu/includes/header.php on line 11

Warning: Undefined array key "SCRIPT_URI" in /www/bankkartyas-fizetes.hu/includes/header.php on line 12

Deprecated: substr(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /www/bankkartyas-fizetes.hu/includes/header.php on line 12

Deprecated: explode(): Passing null to parameter #2 ($string) of type string is deprecated in /www/bankkartyas-fizetes.hu/includes/header.php on line 16
Termékek és szolgátatások megrendelése | TRANSGATE .

Termékek és szolgátatások megrendelése

Társaságunk minden szoftver termékét kizárólag előzetes, díjmentes tesztelést követően értékesíti.

Fontosnak tartjuk, hogy szoftvereinket minden érdeklődő előzetesen díjmentesen, megrendelési kötelezettség nélkül tudja tesztelni.

 
1

Igénylés
2

Telepítés
3

Tesztelés
4

Megrendelés
5

Számlázás
6

Élesítés
 

További kérdések a megrendeléssel kapcsolatban

A fizetési szoftvereket, kizárólag Magyarországon, vagy az EU más tagállamában bejegyzett vállalkozás részére értékesítjük.

Megrendelési szándékod kérjük, a rendszerünk által kiküldött emailben lévő linkkre klikkelve, vagy közvetlenül emailben jelezd munkatársainknak.

A megrendelését követően rendszerünk email visszigazolást küld, majd bekérjük a számlázáshoz szükséges adatokat. A számlázási adatok megadása kapcsán minden esetben kötelező az érvényes adószám és/vagy közösségi adószám megadása.

A megvásárolt szoftvert, egy weboldalon, az előzetesen megadott domain néven lehet felhasználni. További weboldalon történő felhasználás esetén jelentős kedvezményt bitosítunk.

Igen, a fizetési szoftverek egyszeri vételára a vásárlás napjától számított 3 hónapon keresztül tartalmazzák a program díjmentes frissítését, a bevezetéshez és a használathoz kapcsolódó technikai ügyfélszolgálatot. A terméktámogatásnak nem része a szoftver telepítése, beállítása, testreszabása, vagy a rendszer használatának oktatása.

A fizetési szoftver megrendelésére vonatkozólag Elektronikus számlát állítunk ki. A számla kiállításának feltétele, hogy a számlázási adatok mellett, meg kell adni a megrendelő adószámát, és egy email címet ahol fogadni tudja a kiállított számlát.

A számlát a Billingo.hu számlázási rendszere állítja ki, és küldi meg az előzetesen megadott email címre.

Nincs. Társaságunk 2020. január 1-től Alanyi adómentes (AAM) számlát állít ki a megrendelésekre vonatkozólag, tehát a számal nem tartalmaz visszaigényelhető ÁFA összeget.

Igen. Társaságunk jelentős kedvezményekkel támogatja azon ügyfeleket, akik egyszerre több weboldalon szeretnék bevezetni a bankkártyás fizetés lehetőségét. A kedvezmények számításánál nincs jelentősége a fizetési szolgáltatónak (bank), kizárólag a választott szoftvereknek, és a mennyiségnek.

Igen, a fizetési szoftver telepítését munkatársaink is el tudják végezni. A szolgáltatást külön lehet megrendelni, vagy a választott szolgáltatási csomag részét képezi.

 
 

Honnan tudhatom, melyik megoldásra van szükségem?

Igényeld a 100%-ban ingyenes, kötelezettségektől mentes, személyes konzultciót tanácsadónktól.
Segítünk, hogy a legjobb fizetési megoldást tudd kiválasztani ügyfeleid részére.

 

Igyenes konzultáció

 
 

Miért vagyunk mások, mit nyerhetsz velünk

 
Segítünk az indulásnál
Segítünk az indulásnál

Segítünk az első lépéseknél, már az indulásnál (is) ott vagyunk melletted. Kérd díjmentes segítségünket a megfelelő szoftver kiválasztásához.

Egyszerű, és gyors bevezetés
Egyszerű, és gyors bevezetés

Sok száz weboldalon már kipróbált, egyszerűen használható megoldások. Egyszerű, és gyors bevezetés, megbízható működés.

Díjmentes tesztelés, zéró kockázat
Díjmentes tesztelés, zéró kockázat

Minden szoftverünket 30 napig díjmentesen lehet tesztelni, így kockázatok nélkül tudod kipróbálni weboldaladon.


Egyszeri díj, nincs rejtett költség
Egyszeri díj, nincs rejtett költség

A szoftverek díja előre tevezhető egyszeri díj. Nincsenek rejtett költségek, nincs csatlakozási díj, nincs havidíj, nincs forgalmi jutalék.

Folyamatos terméktámogatás
Folyamatos terméktámogatás

Folyamatosan frissítjük szoftvereinket, így mindig a legújabb verziót használhatod. Folyamatos fejlesztés, megbízható működés.

Együtt sikeresebbek vagyunk
Együtt sikeresebbek vagyunk

Legyél Te is részese a közös sikereinknek. Zárt facebook csoport ügyfeleinknek, ahol bátran felteheted kérdéseidet, vagy segíthetsz tapasztalataiddal másoknak.

 

Egyéb kérdésed van? Ha további kérdéseid vannak, lépj kapcsolatba velünk

 
Bankkártyás fizetés ***