Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /www/bankkartyas-fizetes.hu/index.php:1) in /www/bankkartyas-fizetes.hu/includes/header.php on line 8

Warning: Undefined array key "SCRIPT_URI" in /www/bankkartyas-fizetes.hu/includes/header.php on line 11

Warning: Undefined array key "SCRIPT_URI" in /www/bankkartyas-fizetes.hu/includes/header.php on line 12

Deprecated: substr(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /www/bankkartyas-fizetes.hu/includes/header.php on line 12

Deprecated: explode(): Passing null to parameter #2 ($string) of type string is deprecated in /www/bankkartyas-fizetes.hu/includes/header.php on line 16
Legyél a partnerünk | TRANSGATE .

Legyél partnerünk

Növeld vállalkozásod portfólióját és bővítsd az üzleti lehetőségeit azáltal, hogy
ügyfeleidnek biztonságos és jól működő bankkártyás fizetési szoftvereket ajánlasz.

 

Csatlakozom

 
Affiliate Partner Program (2024Q1)

Reklámozd a Transgate szoftvereit weboldaladon, oszd meg barátaiddal a közösségi felületeken és minden lezárt értékesítés után jutalékot kapsz.

Viszonteladói Partner Program

Reklámozd weboldalodon és add el közvetlenül a Transgate szoftvereit. Folyamatos viszonteladói kedvezmények, sávos árképzés.

Fejlesztői Partner Program

Ajánld ügyfeleidnek az ár/érték arányban kiváló szoftvereinket, használd minden webáruházas fejlesztésnél, és élvezd a szakértői támogatás előnyeit

A program előnyei

Csatlakozzon a Transgate Partner Programhoz, és élvezze szakértői támogatás előnyeit

 
FEJLESZTŐ
Kiemelt fejlesztői támogatás

Minden partnerünk részére egy dedikált támogatási munkatársat biztosítunk. Bátran fordulj hozzá kérdéseiddel, és személyre szabott segítséget fogsz kapni.

FEJLESZTŐ
Zárt fejlesztői csoport

Annak érdekében, hogy azonnal és közvetlenül tudjunk egymásnak segíteni, létrehoztunk egy zárt fejesztői csoportot. Legyél te is tagja, bátran tedd fel a kérdéseidet, vagy segíts te is másoknak.

FEJLESZTŐ VISZONTELADÓ
Bevezetési tanácsadás

Neked is volt már olyan, hogy az ügyfelek olyan kérdésekkel bombáztak, amire nem tudtad a választ. Nem baj, a jövőben itt vagyunk melletted és segítünk eligazodni.

 
FEJLESZTŐ
Díjmentes tesztelés lehetősége

Minden szoftverünk esetében díjmentes tesztelést biztosítunk, így üzleti kockázatok nélkül tudjátok kipróbálni a működését. Bátran mutassátok meg az ügyfélnek a működést, döntsetek együtt felelősen a bevezetésről.

FEJLESZTŐ
Folyamatos szoftver frisstés

A fizetési szoftvereket tervezetten, az előre meghatározott ütemben, valamint igény szerint frissítjük. Célunk, hogy mindíg a legújabb, és a legjobb megoldásokat tudjátok használni.

FEJLESZTŐ VISZONTELADÓ
Partnerképzés, folyamatos tanácsadás

Egyedi képzések, letölthető tudásanyagok lehetővé teszik, hogy teljes mértékben megismerd a Transgate szoftverek erősségeit, és működésüket. Célunk, hogy szakmai támogatásunkkal hozzájáruljunk ügyfeleid elégedettségéhez.

 
FEJLESZTŐ VISZONTELADÓ
Folyamatos kedvezmények

Minden fizetési szoftverünkre 25% általános kedvezményt biztosítunk, valamint további jelentős mennyiségi kedvezményt. Nincs kötelező vásárlási limit, vagy értékhatár.

VISZONTELADÓ
Vonzó viszonteladói kedvezmények

Növeld vállalkozásod nyereségét egy magas árrésű termék viszonteladásával ügyfeleinek. Reklámozd weboldalodon, oszd meg a közösségi felületeken, és add el közvetlenül a Transgate szoftvereit.

AFFILIATE
Kedvelt termékek, magas jutalékok

Keressen akár 25% jutalékot minden olyan új ajánlásért, amely az ajánlásod használatát követő 90 napon belül vásárlás történik. Az ajánlások, és vásárlások egy online felületen nyomonkövethetők.

 

Egyéb kérdésed van? Ha további kérdéseid vannak, lépj kapcsolatba velünk

Szeretnél csatlakozni a Partner Programhoz?

Csatlakozom

Bankkártyás fizetés ***