Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /www/bankkartyas-fizetes.hu/index.php:1) in /www/bankkartyas-fizetes.hu/includes/header.php on line 8

Warning: Undefined array key "SCRIPT_URI" in /www/bankkartyas-fizetes.hu/includes/header.php on line 11

Warning: Undefined array key "SCRIPT_URI" in /www/bankkartyas-fizetes.hu/includes/header.php on line 12

Deprecated: substr(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /www/bankkartyas-fizetes.hu/includes/header.php on line 12

Deprecated: explode(): Passing null to parameter #2 ($string) of type string is deprecated in /www/bankkartyas-fizetes.hu/includes/header.php on line 16
Terméktámogatás, szoftver frissítés | TRANSGATE .

Terméktámogatás ügyfeleinknek

Legyél naprakész, és bővítsd a fizetési szoftver támogatásának, és díjmentes frissítésének idejét.

 

A támogatási szolgáltatás előnyei

Dönts felelősen, és vedd igénybe a továbbiakban is az éves támogatási szolgáltatásunkat.

Folyamatos szoftverfrissítés

A fizetési szoftvereket tervezetten, az előre meghatározott ütemben, valamint igény szerint frissítjük. Célunk, hogy mindig a legújabb, és a legjobb megoldásokat tudják használni.

Kiemelt fejlesztői támogatás

Minden ügyfelük részére egy dedikált támogatási munkatársat biztosítunk. Bátran fordulj hozzá kérdéseiddel, és személyre szabott segítséget fogsz kapni.

Zárt facebook csoport

Annak érdekében, hogy azonnal és közvetlenül tudjunk egymásnak segíteni, létrehoztunk egy zárt facebook csoportot. Legyél tagja, bátran tedd fel a kérdéseit, vagy segíts tapasztalataiddal másoknak.

Rendkívül kedvező támogatási díj

Az éves terméktámogatás és szoftverfrissítési szolgáltatás díja a megvásárolt szoftver mindenkori díjának akár 25%-a. Tehát egy hónap biztonság, csak néhány száz forint.

Saját támogatási oldal

Létrehoztunk egy jelszóval védett támogatási oldalt, ahol hozzáférhetsz a megvásárolt szoftver aktuális frissítéséhez, ellenőrizheted a rendszerünben tárolt adataidat, és megrendelheted egyes szolgáltatásainkat.

Kedvezményes szolgáltatások

A támogatási rendszerben regiszrált, aktív szolgáltatással rendelkező ügyfeleink kedvezményesen vehetnek igényve több szolgáltatásunkat is.

 

Szeretnél csatlakozni a Támogatási Programhoz?

Igen, regisztrálok

 

Miért van erre szüksége?

Annak érdekében, hogy a weboldaladon megfelelően működjön a bankkártyás fizetés, időnként (akár évente több alkalommal is) szükséges a fizetési modul frissítése is.

A vásárlástól számítva 3 hónapig van támogatás

A fizetési szoftverek egyszeri vételára a vásárlás napjától számított 3 hónapon keresztül tartalmazzák a program díjmentes frissítését, a bevezetéshez és a használathoz kapcsolódó technikai ügyfélszolgálatot.

Folyamatosan változnak a rendszerek

Az által használt webáruház rendszere folyamatosan fejlődik, évente több száz, vagy akár több ezer módosítást végeznek a rendszerben, számos új verziót adna ki belőle. A folyamatos fejlesztések kapcsán számos új funkció jelent meg, míg másokat kivezettek.

Változó törvényi szabályozás

Az elmúlt hónapok jelentős változása volt, hogy a fizetési szolgáltatók 2021. elejétől már minden fizetésnél megkövetelik az új biztonsági szabályoknak történő megfelelést, így biztosítva a bankkártyás fizetés biztonságos működését.

 

További kérdések a támogatással kapcsolatban

Az általad használt webáruház rendszere folyamatosan fejlődik, évente több száz, vagy akár több ezer módosítást végeznek a rendszerben, számos új verziót adna ki belőle. Annak érdekében, hogy a weboldaladon megfelelően működjön a bankkártyás fizetés, időnként (akár évente több alkalommal is) szükséges a fizetési modul frissítése is.

Ahhoz, hogy mindig a legfrissebb fizetési szoftvert használd, és a webáruházában a bankkártya elfogadás a jövőben a kártyatársasági és jogszabályi szempontból is megfelelően működjön, szükséges, a fizetési szoftver éves terméktámogatásának megújítása. Dönts felelősen, és vedd igénybe a továbbiakban is az éves támogatási szolgáltatásunkat.

Az érvényes termékszámmal (licensz) rendelkező ügyfeleink letölthetik az új fejlesztéseket tartalmazó programfrissítéseket és díjmentesen igénybe vehetik az e-mailben és telefonon egyaránt elérhető ügyfélszolgálati segítségnyújtást. A megvásárolt szoftver a támogatási időszak lejárta után is korlátozások nélkül használható, azonban a program megfelelő működése érdekében mindenképpen javasolt az éves támogatási szolgáltatás megvásárlása.

A megvásárolt szoftver a díjmentes frissítési időszak lejárta után is korlátozások nélkül használható, azonban a program megfelelő működése érdekében mindenképpen javasolt a frissítés megvásárlása.

A fizetési szoftverek egyszeri vételára a vásárlás napjától számított 3 hónapon keresztül tartalmazzák a program díjmentes frissítését.

A weboldalt kiszolgáló tárhelyek PHP verzió váltása miatt, szükséges lehet a kódolt banki kommunikációs fájlok cseréje, melyet a terméktámogatás idejétől függetlenül, minden társaságunk által támogatott PHP és ionCube verzióhoz díjmentesen biztosítunk.

 

Egyéb kérdésed van? Ha további kérdéseid vannak, lépj kapcsolatba velünk

Bankkártyás fizetés ***