Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /www/bankkartyas-fizetes.hu/index.php:1) in /www/bankkartyas-fizetes.hu/includes/header.php on line 8

Warning: Undefined array key "SCRIPT_URI" in /www/bankkartyas-fizetes.hu/includes/header.php on line 11

Warning: Undefined array key "SCRIPT_URI" in /www/bankkartyas-fizetes.hu/includes/header.php on line 12

Deprecated: substr(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /www/bankkartyas-fizetes.hu/includes/header.php on line 12

Deprecated: explode(): Passing null to parameter #2 ($string) of type string is deprecated in /www/bankkartyas-fizetes.hu/includes/header.php on line 16
Általános Szerződési Feltételek | TRANSGATE .

Általános szerződési és felhaszálási feltételek

Nincs apróbetűs rész, teszteld díjmentesen a bankkártyás fizetést

 

Jogi nyilatkozat, felelősség kizárása

Az általános szerződési és felhaszálási feltételek mindenki számára kötelező érvényűek. A fizetési szoftverek, vagy alkalmazzások előzetes díjmentes kipróbálása (tesztelése) sem közvetlenül, sem közvetett módon (ráutaló magatartás) nem minősül megrendelésnek. A díjmentes kipróbálási időszak célja a szoftver általános működésének megismerése a megrendelést megelőzően.

A Transgate Network Kft. megtesz minden ésszerű erőfeszítést a Szoftver biztonságos, és hibamentes működésének biztosítására, de a számítógépes szoftverek komplex természetéből adódóan, nem garantálja, hogy a Szoftver teljesen hibamentesen, vagy bárminemű zavar nélkül működik, illetve hogy minden "berendezéssel és szoftver konfigurációval" kompatibilis, és erre Társaságunk nem is kötelezhető.

A Transgate Network Kft. semmilyen felelősséget nem vállal információ, vagy adatvesztésért, illetve egyéb közvetett, vagy közvetlen károsodásért (ideértve, de nem kizárva az üzleti haszon elmaradását, üzleti tevékenység félbeszakadását, vagy egyéb anyagi veszteségekből fakadó károkat), amely a Transgate Network Kft. által alkalmazott, vagy fejlesztett szoftverek használatából, vagy nem használhatóságából ered, még abban az esetben sem, ha a cégünket tájékoztatták az ilyen károk bekövetkezésének lehetőségéről.

Szoftver megrendelése

Fontosnak tartjuk, hogy szoftvereinket minden érdeklődő előzetesen díjmentesen, megrendelési kötelezettség nélkül tudja tesztelni. Kérjük vedd igénybe a díjmentes tesztelés lehetőségét! Társaságunk minden szoftver termékét kizárólag előzetes, díjmentes tesztelést követően értékesíti.

Ha a tesztelést követően a szoftver megfelel az elvárásaink, és hibamentesen működik, kérjük emailben jelezze vásárlási szándékát munkatársainknak.

Viszonteladó partnereink (fejlesztők, ügynökségek,tanácsadók) kedvezményes áron vásárolhatják meg szoftvereinket, és jogosultak azok végfelhasználók részére történő értékesítésére.

A Transgate Network Kft. által fejlesztett szoftverek felhasználására licenszek vásárlásával szerezhet jogot. A licenszek megvásárlásával a szoftver kiadója (TRANSGATE) feljogosítja a vevőt a termék használatára, a vevő pedig ezzel (illetve számlával, szerződéssel) igazolja annak származását. Tehát a vevő a licensszel nem a szoftver (másolásra és továbbadásra feljogosító) tulajdonjogát, hanem csak a használati jogát kapja meg a számlán megjelölt domain névre vonatkozólag.

Számlázás

Társaságunk a Szerződési Feltételeiben meghatározottak szerint, a megrendelésre vonatkozólag elektronikus formában kibocsátott, átutalásos számlát bocsát ki. A számla kiállításának feltétele, hogy a számlázási adatok mellett, meg kell adni a megrendelő adószámát, és egy email címet ahol fogadni tudja a kiállított számlát. A számlát a billingo.hu számlázási rendszere állítja ki, és küldi meg az előzetesen megadott email címre.

Társaságunk által fejlesztett fizetési szoftvereket, kizárólag Magyarországon, vagy az EU más tagállamában bejegyzett egyéni, vagy társas vállalkozás részére értékesítjük. A számlázási adatok megadása kapcsán minden esetben kötelező az érvényes adószám és/vagy közösségi adószám megadása.

Terméktámogatás, szoftver frissítés

Az online fizetési szoftverek egyszeri vételára a vásárlás napjától számított 3 hónapon keresztül tartalmazzák a program díjmentes frissítését, a bevezetéshez és a használathoz kapcsolódó technikai ügyfélszolgálatot. A terméktámogatásnak nem része a szoftver telepítése, beállítása, testreszabása, vagy a rendszer használatának oktatása.

Az érvényes termékszámmal (szoftver licensz kód) rendelkező ügyfeleink letölthetik az új fejlesztéseket tartalmazó programfrissítéseket és díjmentesen igénybe vehetik az e-mailben és telefonon egyaránt elérhető ügyfélszolgálati segítségnyújtást. A megvásárolt szoftver a díjmentes frissítési időszak lejárta után is időbeli korlátozás nélkül használható, azonban a program megfelelő működése érdekében mindenképpen javasolt a terméktámogatás és szotver frissítési szolgáltatás megvásárlása.

Szolgáltatás megnevezéseDíj
Kiemelt terméktámogatás (SLA)A szolgáltatás díja az egyedi igények szerint kerül meghatározásra.
Fizetési szoftver frissítése munkatársunk általóradíjas elszámolás, min. 2 óra (ha külön nincs jelölve a terméknél)
Terméktámogatás bővítés lejárat előtt (support renewal - lejárat előtt, +12 hónap)25% / termékkód (licensz) -> a fizetési szoftver aktuális teljes árú díjának 25%-a
Terméktámogatás bővítés lejárat után 180 napig(support extension - lejárat után, +12 hónap)50% / termékkód (licensz) -> a fizetési szoftver aktuális teljes árú díjának 50%-a
Terméktámogatás bővítés lejáratatot követő 181 naptól(support extension - lejárat után, +12 hónap)75% / termékkód (licensz) -> a fizetési szoftver aktuális teljes árú díjának 75%-a
Eseti terméktámogatás bővítés (support extension - lejárat után, +12 hónap)75% / termékkód (licensz) -> a fizetési szoftver aktuális teljes árú díjának 75%-a
Szoftver frissítés az éves terméktámogatással rendelező ügyfeleiknek, (fő)verzió váltás miatt, ha önálló termék került kiadásra (pl. VirtueMart 2.x -> 3.x, OpenCart 2.x -> 3.x, stb.)50% / termékkód (licensz) -> a fizetési szoftver aktuális teljes árú díjának 50%-a
Szoftver frissítés az éves terméktámogatással NEM rendelező ügyfeleiknek, (fő)verzió váltás miatt, ha önálló termék került kiadásra (pl. VirtueMart 2.x -> 3.x, OpenCart 2.x -> 3.x, stb.)75% / termékkód (licensz) -> a fizetési szoftver aktuális teljes árú díjának 75%-a

A szolgáltatás díjára vonatkozólag további kedvezmény nem érvényesíthető.

A fizetési szoftver frissítés további 12 hónapra történő meghosszabbításának díja a mindenkori aktuális árlista szerint, a szoftver listaára alapján kerül meghatározásra.

A terméktámogatás tartalma

  • Általános, és technikai ügyfélszolgálat
  • Szoftver frissítés (szoftver biztonsági- és egyéb frissítéseit tartalmazza)
  • Szolgáltatások kedvezményes igénybevétele
  • Ügyfélportál, online tudásbázis

A terméktámogatásnak nem része a szoftver telepítése, beállítása, vagy egyedi módosítása.

A Transgate Network Kft. a piaci igényeket, és a technológiai változásokat figyelembe véve folyamatosan fejleszti szoftvereit. A szoftverek új verziójának elkészítését valós üzleti igények alapján, saját ütemtervünk alapján végezzük. A szoftver frisstés lehetősége nem minden kiadott (értékesített) szoftverhez biztosított és erre Társaságunk nem is kötelezhető.

A terméktámogatási, és szoftver frissítési szolgáltatásunkat kizárólag regisztrált fizetési szoftverek esetén tudjuk biztosítani. A regisztráció díjmentes, de a szolgáltatás igénybevétele díjfizetéshez kötött.

Bankkártyás fizetés ***