.

Moodle oktatási rendszerekhez kapcsolt megoldások

Online oktatási rendszerekhez kapcsolódó, egyszerűen telepíthető online fizetési moduljaink.
Kérjen 30 napos díjmentes tesztelést, és élvezze a szakértői támogatás előnyeit.

 
Frissítve

Moodle oktatási rendszer

Moodle oktatási rendszerekhez kapcsolt megoldások. A világ egyik legnépszerübb ingyenes tanulási platformja, amely hatékony online oktatási és tanulási feltételeket biztosít a felhasználói számára. A tesztelés kizárólag előzetes konzultáció után lehetséges. Oktatási keretrendszer elérhetősége: https://moodle.org/

Szoftver ára: 64.900 Ft (egyszeri díj)

Telepítés, beállítás: 25.000 Ft


A tesztelés kizárólag előzetes konzultáció után lehetséges. A Moodle szoftverek díja 30 perc általános terméktámogatást tartalmaz, amely elsődlegesen emailben történik. A terméktámogatásnak nem része a szoftver telepítése, beállítása, vagy testreszabása. A szoftverek díja egyszeri díj, 3 hónap szoftver frissítést tartalmaz, és egy domain néven történő felhasználásra vonatkozik. Több weboldalon történő használat esetére mennyiségei kedvezményt biztosítunk.

A Moodle szoftverek megfelelő működéshez a tárhelyen engedélyezni kell az ionCube loader 10.x, vagy magasabb változatot, OpenSSL, és a cURL programokat. Az értékesített fizetési szoftvereket az ügyfelek igényei, és a változó működési környezetek alapján folyamatosan frissítjük. A fizetési szoftverek nem minden szerver, és szoftver környezetben működnek, és erre társaságunk nem is kötelezhető. A díjmentes tesztelési időszak célja a szoftver működőképességének ellenőrzése.

30 napos díjmentes tesztelési lehetőség, kiemelt ügyféltámogatás

Legnépszerűbb webáruház rendszerek | Nonprofit szervezet, egyesületnek | Fejlesztőknek | Kapcsolatfelvétel

UGRÁS AZ OLDAL TETEJÉRE

Bankkártyás fizetés