.

Díjmentes termék regisztráció ügyfeleinknek

Az adatlap kitöltése kizárólag a díjmentes regisztrációt biztosítja a támogatási rendszerbe,
nem megrendelés, nem eredményez fizetési kötelezettséget.

 

A termék regisztráció előnyei

Döntsön felelősen, és regisztrálja weboldalát rendszerünkbe

Folyamatos szoftver frissítés

A fizetési szoftvereket tervezetten, az előre meghatározott ütemben, valamint igény szerint frissítjük. Célunk, hogy az aktív terméktámogatással rendelkező ügyfeleink mindig a legújabb, és a legjobb megoldásokat tudják használni.

Kiemelt fejlesztői támogatás

Minden ügyfelük részére egy dedikált támogatási munkatársat biztosítunk. Bátran forduljon hozzá kérdéseivel, és személyre szabott segítséget fog kapni.

Zárt facebook csoport

Annak érdekében, hogy azonnal és közvetlenül tudjunk Önnek segíteni, létrehoztunk egy zárt facebook csoportot. Legyél Ön is tagja, bátran tegye fel a kérdéseit, vagy segítsen tapasztalataival másoknak.

Rendkívül kedvező támogatási díj

Regisztrációt követően lehetősége van kedvezményesen megrendeldelni az éves terméktámogatási, és szoftver frissítési szolgáltatást.

Saját támogatási oldal

Létrehoztunk egy jelszóval védett támogatási oldalt, ahol aktív terméktámogatás esetén hozzáférhet a megvásárolt szoftver aktuális frissítéséhez, ellenőrizheti a rendszerünben tárolt adatait, és megrendelheti egyes szolgáltatásainkat.

Kedvezményes szolgáltatások

A támogatási rendszerben regiszrált, aktív terméktámogatási szolgáltatással rendelkező ügyfeleink kedvezményes díjakon vehetik igénybe szolgáltatásainkat.

 

Szeretné regisztrálni weboldalát?

Igen, regisztrálom

 

További kérdések a regisztrációval kapcsolatban

Igen, célszerű minden olyan weboldalt regisztrálni, amelyen a társaságunktól vásárolt szoftvert használják.

Javasolt, mert a regisztráció nem jár fizetési kötelezettséggel, de számos előnyös szolgáltatással támogatjuk ügyfeleinket.

Díjmentes. A weboldal regisztrációja a támogatási rendszerbe minden ügyfelünk részére díjmentes.

Nincs. Az adatlap kitöltése kizárólag a díjmentes regisztrációt biztosítja a támogatási rendszerbe, nem megrendelés, nem eredményez fizetési kötelezettséget.

 

Egyéb kérdése van? Ha további kérdései vannak, lépjen kapcsolatba velünk

Bankkártyás fizetés