.

Tesztelje 30 napig díjmentesen a fizetési szofvert

Az adatlap kitöltése után munkatársunk megküldi a 30 napig díjmentesen tesztelhető fizetési szoftvert.
Abban az esetben, ha jelenleg nem rendelkezünk az Ön által kért megoldással, akkor munkatársaink egyeztetik Önnel a további lehetőségeket.

 

Spórolj magadnak időt, élvezd a szakértői támogatás előnyeit

BARION | SIMPLEPAY | CIB | OTP | UNICREDIT | K&H | B-PAYMENT | MKB

Fizetési megoldásaink elérhetők a támogatott banki rendszerek mindegyikében

Gyakori kérdések, ne aggódjon, nem engedjük el a kezét

Az adatlap kitöltése után munkatársunk megküldi a 30 napig díjmentesen tesztelhető fizetési szoftvert.
Abban az esetben, ha jelenleg nem rendelkezünk az Ön által kért megoldással, akkor munkatársaink egyeztetik Önnel a további lehetőségeket.

A bankkártya elfogadásának feltétele, hogy Ön szerződést kössön egy fizetési szolgáltatóval (Bank), aki biztosítja rendszerében a Bankkártyás fizetés lehetőségét.
Magyarországon számos ilyen szolgáltató van, a legnépszerűbb rendszerekhez mi is biztosítjuk az integráció lehetőségét.

Ha bizonytalannak érzi magát, nem tud dönteni, vagy további kérdései vannak, akkor az igénylés leídása előtt kérje munkatársunk segítségét.

Kit kereshetünk. Kérjük, adja meg annak a személynek az adatait akit kereshetünk a díjmentes teszteléssel kapcsolatban.
Fontos számunkra, hogy Ön gyorsan és hiba nélkül tudja beállítani a szoftvert, ezért a tesztelés ideje alatt több esetben emailen, és néha telefonon is keressük Önöket.

Annak érdekében, hogy megfelelő szoftvert tudjunk Önnek küldeni, kérjük adja meg az Ön által használt webáruház (weboldal) típusát.

FONTOS: ha nem találja a Webáruház típusa listában az Önök által használt webáruház megoldást, akkor válassza az Egyéb rendszer típust.

Tesztelje 30 napig díjmentesen a fizetési szofvert. A fizetési szoftverek, vagy alkalmazások előzetes díjmentes kipróbálása (tesztelése) sem közvetlenül, sem közvetett módon (ráutaló magatartás) nem minősül megrendelésnek. A díjmentes kipróbálási időszak célja a szoftver általános működésének megismerése, a fizetési folyamat előzetes tesztelése.

NINCS. A fizetési szoftverek, vagy alkalmazások előzetes díjmentes kipróbálása (tesztelése) sem közvetlenül, sem közvetett módon (ráutaló magatartás) nem minősül megrendelésnek.
A díjmentes kipróbálási időszak célja a szoftver általános működésének megismerése, a fizetési folyamat előzetes tesztelése.

A fizetési szofverek egyszeri vételára a vásárlás napjától számított 3 hónapon keresztül tartalmazzák a program díjmentes frissítését, valamint 30 perc díjmentes bevezetési terméktámogatást, amely elsődlegesen emailben történik. A terméktámogatásnak nem része a szoftver telepítése, beállítása, vagy testreszabása.

Bankkártyás fizetés